Veel gestelde vragen

/Veel gestelde vragen
­

Naast de garantie op de verf van de betreffende leverancier is de garantie 3 jaar.

Ja, dat kan. Tegen een kleine extra vergoeding is dit bij opdracht mogelijk. Wij hebben een groot aantal stalen ter inzage voor u klaar liggen.

Telefonisch kunnen wij niet zien hoeveel werk er in uw aanvraag zit. Als u ons een duidelijke foto mailt, krijgt u binnen 24 uur een offerte van ons via de mail.

Wanneer wij de order ruim van tevoren in kunnen plannen hebt u uw keuken na ongeveer tien dagen terug. Maar wij zijn flexibel en plannen altijd in overleg met u en passend in uw tijdschema.

Spuitwerk is veel sterker en duurzamer. Schilderverf blijft maar een aantal jaar goed, spuitlak gaat 10 tot 25 jaar mee.

Wij spuiten alle keukens donker/licht/oud/nieuw. Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uit handen nemen. UW KEUKEN WORDT WEER ALS NIEUW voor een prijs die een fractie is van een nieuwe keuken.

Dat kunnen wij uiteraard voor u verzorgen. Als u een voorbeeld meeneemt van uw meubels, een lade bijvoorbeeld, kunnen wij deze kleur namaken.

Dat kan zeker. In onze meubelspuiterij zorgen wij ervoor dat uw (binnen- of buiten) deuren er weer als nieuw uit komen te zien. Dit kunnen wij verzorgen in elke gewenste kleur en glans. Desgewenst verzorgen wij ook het (opnieuw) inhangen en aanpassen van uw deuren. We kunnen ze ophalen en terugbrengen als u zelf geen vervoer hebt.

Wij kunnen voor elke keuken nieuwe plinten en andere aanpassingen verzorgen.

Wij hanteren een minimale opdracht grootte van € 150,00 exclusief BTW.

Wij werken in een straal van 100 km om Amersfoort heen.

Dat kunnen wij zeker. Neem voor deze extra service contact met ons op.

Mail ons een duidelijke foto, dan krijg u van ons binnen 24 uur advies en een heldere offerte.

Dit kunt u uitrekenen door de lengte x de breedte te vermenigvuldigen.
60 cm bij 60 cm wordt 0,6 x 0,6 = 0,36 m2.

Wij hebben 40.000 kleuren op voorraad. Zit uw kleur daar niet bij, dan laten wij de gewenste kleur voor u maken.

Dat kan zeker! Wij spuiten regelmatig deze stoelen in alle gewenste kleuren.