• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Monteren/demonteren

Het demonteren en monteren van deuren

Afgesproken tijden

Het spuiten van damwanden doen wij op een vooraf afgesproken tijdstip.

Ruim kleurenassortiment

Wij spuiten damwanden in alle kleuren en hebben een groot assortiment.

Damwanden laten spuiten

Zijn je damwanden aan een opknapbeurt toe? Of ben je simpelweg uitgekeken op de huidige kleuren van de wandplaten? Dan helpen onze professionals jou graag verder. Wij geven advies over de beste kleursamenstelling en de bijpassende spuitwerk technieken.

Het laten spuiten van damwanden heeft enkele voordelen. Ten eerste geeft het je bedrijfspand een volledig nieuwe en frisse uitstraling. Verder heeft het een waardevermeerdering voor je pand. Onze professionals zullen zorgen voor de beste coating van de damwanden zodat zij weer lang meekunnen.

Damwanden in alle kleuren

Damwanden laten spuiten is de manier om je huidige bedrijfspand van een totaal nieuwe uitstraling te voorzien. Met ons kleurenassortiment is verassend veel mogelijk. Wij spuiten gemakkelijk damwanden, in zijn geheel of gedeeltelijk, in een door jouw gewenste kleur en afwerking.

Door ons grote kleurenassortiment kunnen wij snel en flexibel werken. Met meer dan 40.000 kleuren is er genoeg keuze en komen onze orders nauwelijks onder druk te staan. Professioneel spuitwerk, ruim kleurassortiment en geen lange levertijden.

Stappen voor het spuiten van een damwand

Voor het spuiten van een damwand moeten enkele vaste stappen worden gevolgd. Dit naast het voorbereiden van al het materiaal, gereedschap en opbouwwerk. Voordat onze professionals de wanden kunnen voorzien van een nieuwe kleur zullen de damwanden grondig gereinigd worden. Dit is belangrijk om de coating zo goed mogelijk aan te brengen. Verder plakken wij het gebouw secuur af. Dan komt er geen verf op plekken waar wij die niet willen. Na het schoonmaken en afplakken van de wanden zal de coating worden aangebracht. Nadat u tevreden bent over het resultaat zullen wij de alles netjes achterlaten.

Damwanden renoveren

Damwanden renoveren is in de meeste gevallen aan te raden. Damwanden zijn sterk en als zij in goede staat verkeren is vervanging niet nodig. Kies voor een duurzame en goedkopere optie door de damwanden te laten spuiten. Door ons ruime kleurenassortiment hebben wij altijd de juiste kleur in huis.

Door weersomstandigheden worden damwanden snel aangetast. Op de damwanden kan over tijd roest en corrosie plaatsvinden. Als dit te ver doortrekt in het materiaal kunnen er zelfs gaten en verzwakte plekken ontstaan. Zijn deze plekken te erg? Dan is vervanging van de wanden wellicht nodig.

Spuittechnieken voor damwanden

Er zijn vele manieren om damwanden van een nieuwe coating en kleur te voorzien. Zo heeft elke spuittechniek zijn eigen voordelen en nadelen. Onze spuiterij is gespecialiseerd in Airless spuittechnieken en Latex technieken.

Maar wij draaien onze handen niet om voor het standaard schilderwerk. Ook dit kan een damwand voorzien van een andere uitstraling. Welke verf of spuittechniek je ook kiest. Onze professionals staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder met persoonlijk en professioneel advies.

Prijzen damwanden spuiten

De levensduur van een geheel nieuwe coating op je damwanden is ongeveer 10 jaar. Daarmee is de optie op damwanden te laten spuiten veel duurzamer dan geheel nieuwe wandplaten te bestellen en laten installeren. Elk bedrijfspand is anders en elke damplaat is dat ook. Wij leveren uitsluitend maatwerk aan onze klanten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Onze professionals helpen je graag verder!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51

Wat onze klanten zeggen

Ons topteam staat voor u klaar

De kracht van Meubelspuiterij Midden Nederland zit in het team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vertrouwen blindelings op elkaar. Hierdoor werken we effectief en snel. We kunnen flexibel opereren zodat u geen zorgen hebt over de tijdige levering van uw order. Keukens spuiten en Keukenkastjes spuiten is onze specialiteit.