• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Schuren van muren

Dit doen wij waar oneffenheden zitten, voor gehele muren schuren geldt een meerprijs.

Snelle service

Het spuiten van muren is sneller dan verven

Ruim kleurenassortiment

Wij spuiten muren in alle kleuren en hebben een ruim assortiment.

Muren laten spuiten

Het spuiten van muren wordt vaak gedaan bij grote stukken oppervlaktes. Sinds enige tijd wordt het nu ook bij kleinere oppervlaktes vaker gebruikt. Het is een techniek die namelijk meerdere voordelen met zich meebrengt. Ons team van professionals heeft op zowel de kleinere als grotere oppervlaktes enorm veel ervaring.

Wij hebben in onze spuiterij meerdere mogelijkheden en spuiten diverse soorten muren. Dit kunnen buitenmuren, woonkamer muren of wanden in een kantoor of vastgoed pand zijn. Daarnaast kunnen wij de muren in elke kleur en afwerking bij jullie afleveren.

Muren in alle kleuren

Je kan met een muur vele verschillende kanten op. De uitstraling, type kamer, kleur en afwerking spelen hierbij een enorm belangrijke rol. Wij zijn gespecialiseerd in het latex spuiten van muren, maar draaien onze handen ook niet om voor standaard verven. Het verven en of spuiten voorziet de muur weer van een andere uitstraling.

Onze spuiterij en professionals hebben de keuze uit een uitgebreid assortiment van kleuren. Wij komen graag bij je kijken om de perfecte aanbeveling te doen als het aankomt op afwerking, verf, kleur en aanpak van het gehele spuitwerk proces. Wij hebben meer dan 40.000 kleuren op voorraad en hebben daarom altijd een snelle levertijd. Flexibel en snel werken is wat wij doen!

Stappen voor het spuiten van een muur

Er zijn verschillende stappen die wij doorlopen om ervoor te zorgen dat je muur prefect wordt opgeleverd. Voordat wij aan het spuiten van een muur beginnen wordt er eerst gekeken naar de ondergrond van de muur. Latex spuiten kan namelijk op elke ondergrond. Echter, er moet wel rekening mee worden gehouden of de muur klaar is om gespoten of geverfd te worden. Dat wil zeggen dat een muur glad moet zijn. Anders zie je oneffenheden terug in het eindresultaat.

Voordelen van een muur spuiten

Het spuiten van een muur brengt enkele voordelen met zich mee tegenover het verven van een muur. Het meest voor de hand liggend voordeel is dat het enorm veel tijd scheelt. Een kamer kan soms binnen een dag worden gespoten. Andere voordelen zijn:

  • Lagere kosten dan verven
  • Geen verf banen te zien
  • Geen aanzet te zien
  • Voor elke ondergrond

Kosten voor muren spuiten

De kosten voor het spuiten van een muur is een stuk lager dan wanneer je een muur met de hand verft. Dit komt natuurlijk door de hiervoor besproken voordelen. In de prijs voor het spuiten van een muur zit het loon, materiaal en type muur (project) verwerkt.

Neem gerust contact op met ons team om een accurate prijsinschatting te krijgen. Wij leveren uitsluitend maatwerk en daarom helpen wij je graag persoonlijk verder. Dan kijken wij samen naar de beste verf keuze, afwerking en oplossingen voor je muur.

Ons topteam staat voor u klaar

De kracht van Meubelspuiterij Midden Nederland zit in het team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vertrouwen blindelings op elkaar. Hierdoor werken we effectief en snel. We kunnen flexibel opereren zodat u geen zorgen hebt over de tijdige levering van uw order. Keukens spuiten en Keukenkastjes spuiten is onze specialiteit.

 

Wat onze klanten zeggen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51