• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Voor particulieren en zakelijk

Plafonds spuiten voor de particulieren en zakelijke markt

Snelle service

Bij het spuiten van plafonds doen wij het afplakwerk

Ruim kleurenassortiment

Wij verrichten spuitwerk en hebben een groot assortiment in kleuren en mogelijkheden.

Plafond laten spuiten

Als je last hebt van een verkleurd of beschadigd plafond kan je het plafond laten spuiten. Dit zorgt voor een nieuwe, frisse en schone uitstraling. Het spuiten van je plafond zorgt voor een egale afwerking op het plafond. Voor het spuitwerk gebruiken wij voornamelijk latex. Latex spuiten kan in elke kleur en gebeurd relatief snel. Onze professionals gebruiken een airless verfspuit om verf met een hoge snelheid aan te brengen op je plafond.

Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring met het spuiten van plafonds. Wil jij je plafond voorzien van een geheel nieuwe uitstraling? Vraag ons team dan snel om advies op maat.

Plafond spuiten met latex

Er zijn verschillende mogelijkheden om je plafond te voorzien van een nieuwe kleur, uitstraling of afwerking. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van latex spuiten. Voornamelijk omdat het spuiten van latex vele voordelen met zich meebrengt ten opzichte van verven.

Een van de grootste voordelen is dat het verf gelijkmatig droogt. Dit verkleint de kans op kleurverschillen en verfbanen op je plafond. Het is daarnaast erg efficient aangezien het vaak sneller gaat dan verven. Daar staat tegenover dat het afplakwerk in de meeste gevallen wat langer duurt.

Werkwijze plafond spuiten

Bij het spuiten van een plafond zijn er enkele standaard stappen die onze professionals uitvoeren. Het afplakken van de muren en vloer is de eerste stap. Vervolgens zal de stroom worden uitgeschakeld om verrassingen te voorkomen. Het plafond zal ontvet worden zodat de aangebrachte verf zich goed kan hechten. Als het plalfond goed is ontvet kan het latex spuiten beginnen.

Ons team van experts heeft de beschikking over 40.000 kleuren. Wij geven graag deskundig en professioneel advies als het aankomt op de kleur, afwerking en aanpak van het spuitwerk proces. Alle kleuren hebben wij op voorraad en dat geeft ons de mogelijkheid om snel en flexibel te werken.

Verschillende spuittechnieken voor plafond

Er zijn verschillende technieken om een plafond te spuiten. De drie bekenste zijn het latex spuiten, pleister spuiten en spackspuiten. Spackspuiten is niet bedoeld om een kleur te geven, maar om de muur te stucen en van een andere afwerking te voorzien. Deze techniek gebruiken wij niet. Onze professionals zijn volledig gespecialiseerd in het latex spuiten.

Voordat wij een plafond kunnen voorzien van een nieuwe kleur moet die goed zijn ontvet. Verder is het belangrijk dat het plafond de juiste afwerking heeft. Vooral als een plafond slechts behangklaar is kunnen er oneffenheden ontstaan. Het spuiten van plafonds raden wij vooral aan als het een spuitklaar plafond is of een sausklaar plafond.

Kosten voor plafond spuiten

De kosten voor het spuiten van een plafond hangt af van enkele factoren. Het is belangrijk dat de muur een geschikte afwerking heeft voordat deze voorzien kan worden van een latex afwerking. Verder zullen de kleur, type verf en oppervlakte van invloed zijn op de prijs.

Net als in ons werk leveren wij uitsluitend maatwerk. Neem dus gerust contact met ons op voor een accurate prijsinschatting. Verder helpen en voorzien wij graag in advies op het gebied van plafonds spuiten.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51

Wat onze klanten zeggen

Ons topteam staat voor u klaar

De kracht van Meubelspuiterij Midden Nederland zit in het team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vertrouwen blindelings op elkaar. Hierdoor werken we effectief en snel. We kunnen flexibel opereren zodat u geen zorgen hebt over de tijdige levering van uw order. Keukens spuiten en Keukenkastjes spuiten is onze specialiteit.