• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Monteren/demonteren

Het demonteren en monteren van keukens en meubels.

Afhaalservice

Het halen en brengen van meubels op een vooraf afgesproken tijdstip.

Voor particulier en zakelijk

Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons in goede handen.

Keukenrenovatie

Is het folie van de keukenkastjes losgelaten of bent u uitgekeken op de kleur? Maar de keuken is goed en de keukenkasten zijn nog heel. Schaft u een nieuwe keuken aan of laat u hem overspuiten?

Meubelspuiterij Midden-Nederland maakt uw keuken weer een droomkeuken. Kies voor een duurzame oplossing, uw keuken spuiten, die u veel geld bespaart. Wij demonteren uw keuken, repareren wat kapot is en spuiten de keuken in de door u gewenste kleur.

Hoogwaardig keuken spuiten

Uw Keuken spuiten is dé manier om een bestaand keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven. Er is verrassend veel mogelijk met uw huidige keuken. Zo kunnen wij keukens, in zijn geheel of gedeeltelijk, in elke gewenste kleur en afwerking spuiten.

Met meer dan 40.000 kleuren op voorraad, om uw keuken te spuiten, kunnen wij snel en flexibel werken. Onze orders worden hierdoor niet vertraagd door lange levertijden van onze leveranciers.

De afwerking van het spuiten

Meubelspuiterij Midden Nederland spuit uw keuken af in exact de gewenste kleur met twee componenten high quality meubellak. We kunnen uw keuken verven in hoogglans, zijdeglans en mat. Wij spuiten keukens tegen een scherpe prijs.

Onze jarenlange ervaring zetten wij in om uw keuken optimaal te spuiten. U kunt vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren. Wij zijn de specialist in het overspuiten en spuiten van keukens.

Wat onze klanten zeggen over de keukenrenovatie

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51