• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Monteren/demonteren

Het demonteren en monteren van deuren

Afhaalservice

Het halen en brengen van deuren op een vooraf afgesproken tijdstip.

Ruim kleurenassortiment

Wij spuiten deuren in alle kleuren en hebben hiervoor een groot assortiment.

Deuren laten spuiten

Wij spuiten alle soorten deuren. Dit kunnen binnendeuren, voordeuren of kantoordeuren zijn. Deuren zijn het visitekaartje van elke kamer of huis. De vormgeving, stijl en materiaalkeuze van een deur zijn allemaal van belang bij het kiezen van de geschikte deur. Echter, de kleur is net zo belangrijk als je een bepaalde uitstraling wilt bewerkstelligen. Door simpelweg de kleur van een deur te veranderen kunt u eenvoudig een kamer of huis een andere uitstraling geven. Koop daarom geen nieuw, maar laat uw deur spuiten.

Deuren in alle kleuren

Er zijn onwijs veel mogelijkheden om je deur een nieuwe uitstraling te geven. De kleur en afwerking zijn hierbij enorm belangrijk. Ons team van professionals is gespecialiseerd in hoogglans, zijdeglans en mat afwerkingen van deuren. Wij adviseren je graag over welke afwerking het beste past bij een bepaalde kleur.

Onze spuiterij beschikt over een uitgebreid assortiment kleuren. Wij hebben meer dan 40.000 kleuren op voorraad en daarom kunnen wij snel en flexibel werken. Onze levertijden zijn door onze voorraad een stuk sneller. Neem contact met ons op voor inzicht in ons kleurenassortiment.

Stappen voor het spuiten van een deur

Er is een vast stappenplan dat ons team doorloopt bij het proces van een deur spuiten. Elke deur is gemaakt van een ander materiaal en heeft een andere bewerking nodig voordat wij hem optimaal kunnen opleveren. Hierbij is de gekozen kleur en afwerking van belang.

Wij demonteren de deur en komen hem bij u thuis ophalen. Vervolgens spuiten wij de deur in onze meubelspuiterij. Na het spuiten geven wij de deur de gewenste afwerking. Als laatste monteren wij de deur weer bij u thuis. Zo simpel kan het zijn!

Deuren renoveren

Bij kleine schade aan de deur is er een mogelijkheid dat onze specialisten de deur weer kunnen opknappen. Wij renoveren keuken deuren, voordeuren, binnendeuren en kantoordeuren als er minimale renovatie nodig is. Denk hierbij vooral aan kleine afgebroken stukjes hout en eventuele aanvulling of bijschaving van kapot hout.

Kosten deuren spuiten

Er zijn enkele factoren die van invloed zijn op de kosten voor het spuiten van een deur. De kosten hangen samen met het type deur. Denk hierbij aan een keuken deur, kantoordeur, schuifdeur of binnendeur. Daarnaast is het materiaal van de deur, gekozen kleur, type verf en afwerking van invloed op de prijs. Wij leveren uitsluitend maatwerk als het aankomt op deuren spuiten. Neem daarom contact met ons op voor een accurate prijsindicatie.

Ons topteam staat voor u klaar

De kracht van Meubelspuiterij Midden Nederland zit in het team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vertrouwen blindelings op elkaar. Hierdoor werken we effectief en snel. We kunnen flexibel opereren zodat u geen zorgen hebt over de tijdige levering van uw order. Keukens spuiten en Keukenkastjes spuiten is onze specialiteit.

 

Wat onze klanten zeggen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51