• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Monteren/demonteren

Tijdens de keuken renovatie monteren en demonteren wij alles.

Afhaalservice

Het halen en brengen van keukens op een vooraf afgesproken tijdstip.

Ruim kleurenassortiment

Wij spuiten de keuken in alle gewenste kleuren en hebben een ruim assortiment.

Waarom een keuken renoveren?

Het aanschaffen van een nieuwe keuken is een dure aangelegenheid. Vaak is uw huidige keuken nog in goede staat en bent u slechts uitgekeken op de kleur. Kapotte lades, losse keukendeurtjes en beschadigde keukenbladen zijn veel voorkomende irritaties. Kies voor de duurzame en goedkopere oplossing van keukenrenovatie.

Meubelspuiterij Midden-Nederland tovert uw huidige keuken om tot een droomkeuken. Wij ontzorgen onze klanten in het gehele proces. Wij demonteren de keuken, repareren wat kapot is en de kwaliteit van het spuitwerk staat bij ons hoog in het vaandel, om de keuken in de door u gewenste kleur op te leveren. Geef uw keuken een nieuw leven door uw keuken op te knappen.

Keukens in alle kleuren

De nieuwe uitstraling van een keuken hangt samen met de gekozen kleur. De afwerking geeft daarbij een extra dimensie. Onze specialiteit is om de keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven. Daarbij letten wij nauwkeurig op alle details. Wij spuiten of verven de keuken in de door jouw gewenste kleur en afwerking. Onze professionals voorzien jouw keuken zonder problemen van een hoogglans, zijdeglans of matte afwerking.

In onze werkplaats hebben wij de beschikking over meer dan 40.000 kleuren. Door dit uitgebreide kleurenassortiment kunnen wij snel en flexibel werken. Wij hoeven nooit te wachten op kleuren en om die reden hebben wij korte levertijden. Mail ons voor een persoonlijk kleuradvies of als je ons kleurassortiment wilt bekijken.

Repareren van keukenonderdelen

Het opknappen van je keuken is meer dan alleen het meegeven van een nieuwe kleur en afwerking. Wij ontzorgen onze klanten van begin tot eind in het proces. Het repareren van kapotte lades, folie dat loslaat, versleten deuren en scharnieren is onderdeel van de keukenrenovatie. De keuken moet aanvoelen als nieuw en er niet alleen nieuw uitzien.

Ons team met meer dan 25 jaar ervaring zal de keuken komen demonteren en hermonteren. Het zal voelen alsof u een geheel nieuwe keuken heeft aangeschaft.

Keuken renovatie kosten

Wat kost het renoveren van uw keuken? Ons team levert bij uitstek maatwerk. Elke keuken is anders en vereist een andere aanpak. Daarbij staan de wensen van onze klanten voorop. Om deze reden is het lastig om een standaard prijs te geven voor een keukenrenovatie. Net als ons werk in de keuken leveren wij ook graag maatwerk op de prijs. Mail ons gerust met je wensen en dringende vragen over de kosten van een keukenrenovatie.

Ons topteam staat voor u klaar

De kracht van Meubelspuiterij Midden Nederland zit in het team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vertrouwen blindelings op elkaar. Hierdoor werken we effectief en snel. We kunnen flexibel opereren zodat u geen zorgen hebt over de tijdige levering van uw order. Keuken spuiten en meubels spuiten is onze specialiteit.

 

Wat onze klanten zeggen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51