• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Monteren/demonteren

Het demonteren en monteren van keukenkastjes

Afhaalservice

Het halen en brengen van keukenkastjes op een vooraf afgesproken tijdstip.

Ruim kleurenassortiment

Wij spuiten keukenkastjes in alle kleuren en hebben een groot assortiment.

Keukenkastje folie laat los?

Wat te doen als je bent uitgekeken op de kleur van je keuken of als het folie loslaat van een keukenkastje? Kies voor de duurzame oplossing, het overspuiten van je keukenkastjes, die je veel geld bespaart.

Meubelspuiterij Midden-Nederland maakt van jouw keuken weer een droomkeuken. Te vaak gooien mensen hun keuken, die in goede staat verkeerd, weg. Dit terwijl wij kunnen repareren wat kapot is, de keuken demonteren/monteren en het in een nieuwe gewenste kleur spuiten.

Keukenkastje in alle kleuren

Er is verassend veel mogelijk met je huidige keuken. Wij geven keukenkastje van elk materiaal een compleet nieuwe uitstraling. Daarnaast spuiten wij de kastjes in de door jouw gewenste kleur en afwerking. Wij zijn gespecialiseerd in een hoogglans, zijdeglans en mat afwerking van de keukenkastjes.

Ons assortiment bestaat uit meer dan 40.000 kleuren. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel werken en hebben wij korte levertijden. Mail ons gerust om een inzicht te krijgen in ons kleurenassortiment.

Keukenkastje renoveren

Wij ontzorgen onze klanten graag in het proces van keukens renoveren. Dit doen wij door het demonteren voor onze rekening te nemen. Na het spuitwerk en opknapwerk van de keukendeurtjes monteren wij de gehele keuken weer terug.

Je kunt bij ons vertrouwen op 25 jaar aan ervaring in het renoveren van keukens. Wij ontzorgen onze klanten en leveren kwaliteit spuitwerk.

Prijs keukenkasten verven

De prijs voor het overspuiten van keukenkastjes varieert. Het hangt samen met enkele factoren als de grote van je keuken, de materialen, de kleuren samenstelling en natuurlijk het type verf of spuitwerk.

Wij helpen je graag aan een offerte op maat. Elke keuken is immers anders en iedereen heeft andere wensen. Contact ons voor een accurate prijsinschatting.

Ons topteam staat voor u klaar

De kracht van Meubelspuiterij Midden Nederland zit in het team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vertrouwen blindelings op elkaar. Hierdoor werken we effectief en snel. We kunnen flexibel opereren zodat u geen zorgen hebt over de tijdige levering van uw order. Keuken spuiten en Keuken renovatie is onze specialiteit.

 

Wat onze klanten zeggen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51