• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Monteren/demonteren

Het demonteren en monteren van keukens en meubels.

Afhaalservice

Het halen en brengen van meubels op een vooraf afgesproken tijdstip.

Voor particulier en zakelijk

Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons in goede handen.

Een nieuw leven voor uw oude meubels of interieur?

U bent blij met de kast die u hebt geërfd, maar deze past niet in uw interieur. U bent verhuisd en uw oude meubels passen niet in uw nieuwe interieur. U heeft binnendeuren die u strak gespoten wil hebben of een piano die beter in uw huiskamer zou passen als deze wit in plaats van zwart is.

Denk eens aan de mogelijkheid van meubels spuiten. De prijs zal u zeker niet tegenvallen.

Hoogwaardig meubelspuitwerk

Hoogwaardig spuitwerk is dé manier om een bestaande kast, tafel, deur en stoel een compleet nieuwe uitstraling te geven. Er is verrassend veel mogelijk. Zo kunnen we ze, in zijn geheel of gedeeltelijk, in elke gewenste kleur en afwerking spuiten.

Met meer dan 40.000 kleuren op voorraad kunnen wij snel en flexibel werken. Onze orders worden hierdoor niet vertraagd door lange levertijden van onze leveranciers.

De afwerking van de meubelrenovatie

Meubelspuiterij Midden Nederland werkt uw keuken of meubel af in exact de gewenste kleur met twee componenten high quality meubellak. We kunnen uw keuken spuiten in hoogglans, zijdeglans en mat kunt u bij ons terecht tegen een scherpe prijs.

Onze jarenlange ervaring zetten wij in om uw product optimaal af te werken. U kunt vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren.

Wat onze klanten zeggen over de meubelrenovatie

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51