• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Monteren/demonteren

Tijdens de kantoor renovatie monteren en demonteren wij alles.

Renovatieplan

Wij stippelen een uitgedachte route uit in een renovatieplan.

Ruim kleurenassortiment

Wij spuiten en verven het kantoor in alle kleuren en hebben een ruim kleurassortiment.

Waarom een kantoor renoveren?

Het creëren van een fijne werkomgeving is enorm belangrijk. Het is je visitekaartje voor klanten en een thuis voor werknemers. Een comfortabele plek om te werken zorgt simpelweg voor een hogere productiviteit. Met enkele eenvoudige ingrepen kan je al grote progressie boeken.

Het team van Meubelspuiterij Midden-Nederland maakt van jouw kantoor een echte thuishaven. Een plek waar je trots op bent en waar werknemers graag zijn. Gooi niks weg wat kapot is, maar laat het repareren. Koop niet iets nieuws, wat je kan laten renoveren. Ons team kan jou helpen!

Management van de kantoor verbouwing

Tijdens de verbouwingen aan het kantoor is het belangrijk dat dagelijkse werkzaamheden gewoon door blijven gaan. Daarom ontzorgen wij onze klanten tijdens het proces van begin tot einde. Kunnen jullie je focussen op de bedrijfsvoering!

Ons team managed alle disciplines die een rol gaan spelen tijdens de renovatie van jouw kantoor. Daarbij speelt het budget en de tijdlijn een belangrijke rol.

Duurzaam renoveren, reparaties en systematisch onderhoud

Werken met een blik op de toekomst. Dat is wat wij doen! Ons team streeft ernaar om energieverbruik te verlagen, comfort te verhogen, vervuiling te minimaliseren en gebruik te maken van de meest duurzame materialen. Daarbij kijken wij altijd naar relevante keurmerken en certificaten.

Wij knappen het kantoorpand niet alleen op, maar repareren wat kapot is tijdens een renovatie. Daarnaast hebben wij de juiste specialisten in huis om de benodigde systematische onderhoud uit te voeren.

Kosten voor kantoor renovatie

Krijg een goede indicatie van de prijs door contact met ons op te nemen. Wij leveren uitsluitend maatwerk en helpen je graag persoonlijk verder. Elk kantoor is anders en iedereen heeft andere wensen. De kosten en offerte voor een kantoorrenovatie vraagt net zoveel maatwerk als de renovatie zelf.

Het team van meubelspuiterij staat voor je klaar. Neem snel contact met ons op!

Ons topteam staat voor u klaar

De kracht van Meubelspuiterij Midden Nederland zit in het team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vertrouwen blindelings op elkaar. Hierdoor werken we effectief en snel. We kunnen flexibel opereren zodat u geen zorgen hebt over de tijdige levering van uw order. Keukens spuiten en Keuken renoveren is onze specialiteit.

 

Wat onze klanten zeggen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51