• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice

Monteren/demonteren

Tijdens het renoveren van vastgoed monteren en demonteren wij alles

Renovatieplan

Wij stippelen een uitgedachte route uit in een renovatieplan

Ruim kleurenassortiment

Wij spuiten en verven het pand in alle kleuren en hebben een ruim kleurassortiment.

Waarom vastgoed onderhouden en renoveren?

Het onderhouden van vastgoed is belangrijk voor de veiligheid van de gebouwen en panden. Denk hierbij vooral aan de brandveiligheid en leefbaarheid van het gebouw. Daarnaast zorgt onderhoud voor behoud en kan je veel langer door met je huidige pand.

Zie de renovatie en onderhoud als een investering. Het is in vele gevallen waardeverhogend en zorgt voor betere exploitatiemogelijkheden.

Management van de vastgoed renovatie

Tijdens het renovatieproces van vastgoed doorlopen wij enkele fases. Neem gerust contact met ons op om alle stappen met ons door te nemen.Tijdens de eerste stappen inventariseren wij het gebouw en bekijken wij het huidige gebruik van materialen. De uitkomst leggen wij naast je wensenpakket. Aan de hand hiervan ontwikkelen wij een realistische planning en programmering van de renovatie.

Duurzaam renoveren, reparaties en systematisch onderhoud

Werken met een blik op de toekomst. Dat is wat wij doen! Nieuwbouw lijkt in een eerste oogopslag altijd beter, alleen dat is vaak niet. Zeker niet op het gebied van duurzaamheid. Nieuwbouw genereert een hoop CO2-uitstoot en materiaal beslag. Daarbij komt dat renoveren een duurzamere en steeds financieel aantrekkelijke optie is.

Naast duurzaam renoveren voeren wij ook reparaties en systematisch onderhoud uit. Dit doen wij zelf of in samenwerking met een van onze deskundige partners.

Kosten voor vastgoed renovatie

De kosten voor een renovatie kunnen pas worden vastgesteld na een eerste onderzoek op locatie. Wij leveren altijd maatwerk om de simpele reden dat elk project een andere aanpak vereist. Neem contact met ons op zodat wij je persoonlijk verder kunnen helpen.

Ons team van professionals, deskundigen en vaklieden helpen je graag bij de eerste stappen van het renovatieproces.

Ons topteam staat voor u klaar

De kracht van Meubelspuiterij Midden Nederland zit in het team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vertrouwen blindelings op elkaar. Hierdoor werken we effectief en snel. We kunnen flexibel opereren zodat u geen zorgen hebt over de tijdige levering van uw order. Keukens spuiten en Keukenkastjes spuiten is onze specialiteit.

 

Wat onze klanten zeggen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51