• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Voor particulieren en zakelijk

Spuitwerk voor de particulieren en zakelijke markt

Snelle service

Spuitwerk is sneller dan verven en geeft een strakkere afwerking.

Ruim kleurenassortiment

Wij verrichten spuitwerk en hebben een groot assortiment in kleuren en mogelijkheden.

Wat is spuitwerk?

Spuitwerk is in vele gevallen een vervanging voor verven. Daarnaast is het vaak een meer efficiënte oplossing dan verven. Dit omdat het in een veel kortere tijd kan plaatsvinden. Er zijn verschillende vormen spuitwerk die dienen voor diverse doelen.

De door ons veel gebruikte vorm van spuitwerk is latex spuiten. Latex spuiten wordt gebruikt om een nieuwe verflaag aan te brengen. Hiervoor gebruiken wij voornamelijk de airless spuittechniek.

Latex spuiten

Latex spuiten is een manier van verven die enorm in opkomst is de laatste jaren. Het geeft de mogelijkheid om snel en voordelig grote oppervlaktes te voorzien van een nieuwe kleur. Naast de efficiëntie van het latex spuiten is het ook een gepaste manier om streeploos verf aan te brengen op muren en plafonds. Dit gebeurd doormiddel van een airless latex spuit. Daarnaast kan het op vele ondergronden worden gebruikt als gipsplaten, behang, stucwerk of stenen. Latex muurverf spuiten wordt om die reden veel gebruikt in nieuwbouwwoningen. Latex spuiten is dus sneller, goedkoper en met een betere afwerking dan normaal verven.

Onze professionals geven graag advies op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Airless spuiten

Voor het spuiten van latex op muren en plafonds gebruiken wij een speciale techniek. Deze techniek is het airless spuiten van muurverf. Wat betekend en doet airless spuiten precies? Een airless verfspuit werkt net anders dan een normale verfspuit. Kort gezegd verneveld het de verf en zorgt ervoor dat er geen lucht bij de verf komt voordat het de spuit verlaat. Onder hoge druk (150-250 bar) wordt de muurverf aangebracht op muren en plafonds. De spray is te vergelijken met een tuinsproeier die water verspreid. Deze techniek zorgt voor een zeer strakke afwerking.

Voordelen van het airless latex spuitwerk

Het airless latex spuiten is bij ons een veelgebruikte techniek. Het toepassen van airless spuiten van muren en plafonds brengt enkele voordelen met zich mee:

  • Voordeliger bij grote oppervlaktes
  • Banen of strepen komen nauwelijks voor
  • Sneller dan met de hand verven
  • Egale en gladde afwerking

Vraag onze specialisten vrijblijvend om advies of vraag snel een offerte aan.

Spuitwerk in alle kleuren

Met spuitwerk kan je vele kanten op. Om je huis, kantoor of vastgoed te voorzien van een geheel nieuwe uitstraling is de kleur enorm belangrijk. Ons team van professionals staat altijd voor je klaar om kleuradvies te geven en te kijken naar de daarbij passende afwerking.

Ons team heeft de beschikking over een ruim kleurenassortiment. In ons assortiment zitten meer dan 40.000 kleuren en die zijn bij ons altijd op voorraad. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk, snel en flexibel werken. Neem voor meer informatie over kleuren of een kleuradvies contact met ons op.

Kosten voor spuitwerk

De kosten voor een bepaalde vorm van spuitwerk worden berekend per vierkante meter. Andere factoren die van invloed zijn op de prijs is de gekozen kleur, afwerking, type verf en grootte van het project. Onze team van specialisten levert uitsluitend maatwerk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een accurate prijsinschatting.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51

Wat onze klanten zeggen

Ons topteam staat voor u klaar

De kracht van Meubelspuiterij Midden Nederland zit in het team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vertrouwen blindelings op elkaar. Hierdoor werken we effectief en snel. We kunnen flexibel opereren zodat u geen zorgen hebt over de tijdige levering van uw order. Keukens spuiten en Keukenkastjes spuiten is onze specialiteit.