• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Afplakken

Het afplakken kun je aan ons overlaten

Snelle service

Spuitwerk is sneller dan verven en geeft een strakke afwerking

Ruim kleurenassortiment

Wij hebben een groot kleurassortiment en mogelijkheden

Woning spuiten of verven?

Vooral bij de aanschaf van een nieuwe woning wordt schilderwerk of spuitwerk uitgevoerd. Echter, om de zoveel jaren is het verstandig om eens goed naar het schilderwerk op je muren te kijken. Er kunnen vlekken op de muren zijn ontstaan door kaarsen, open haard of andere oorzaken. Of het nu gaat om de buitenmuren of binnenmuren van een woning. Onze specialisten doen het allemaal.

Ons team is gespecialiseerd in het airless latex spuiten van woningen, muren en keukens. Voor het normale schilderwerk van woningen draaien wij onze handen niet om. Is tijd belangrijk? Dan is het spuiten een stuk sneller dan verven.

Woonkamer verven

Zijn de muren van je woonkamer toe aan een opknapbeurt? Of speelt de behoefte op voor een andere kleur? Wij hebben een ruim kleurassortiment en onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleuren en afwerking. Hierbij zullen wij rekening houden met de grootte van de kamer en de hoeveelheid licht. Met een frisse en nieuwe uitstraling van je woonkamer of elke andere kamer in je huis kun je weer jaren vooruit en voegt waarde toe.

Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring in schilderwerk en spuitwerk. Neem voor een advies op maat gerust contact met ons op via de mail.

Airless spuiten

Ons team verricht op een dagelijkse basis normaal verf- en schilderwerk. Echter, sinds ons begin hebben wij ons ook gericht op het uitvoeren van spuitwerk. Na 25 jaar zijn wij volledig gespecialiseerd in het airless latex spuiten. Bij airless latex spuiten wordt er gebruik gemaakt van een speciale verfspuit. De verf wordt verneveld en krijgt geen lucht toegevoerd in de spuit. Onder een hoge druk (150 – 250 bar) wordt de muurverf aangebracht op diverse ondergronden als plafonds, muren en keukens. Het airless spuiten van verf zorgt voor een zeer strakke afwerking.

Voordelen van airless latex spuitwerk

Je woning laten spuiten met latex heeft enkele voordelen ten opzichte van het klassieke schilderwerk en verven. De techniek van airless spuiten gebruiken wij veel en dat komt door de voordelen die het meebrengt voor ons, als voor de klant:

  • Voordeliger bij grote oppervlaktes
  • Banen of strepen komen nauwelijks voor
  • Sneller dan met de hand verven
  • Egale en gladde afwerking

Het nadeel van spuitwerk is dat er meer afplakwerk nodig is dan bij schilderwerk. Voor een advies op maat kun je contact met ons opnemen via de mail.

Spuitwerk in alle kleuren

Ons team heeft de beschikking over een uitgebreid kleurenassortiment. Wij hebben meer dan 40.000 kleuren op voorraad en kunnen om die reden snel en flexibel te werk gaan. Door ons ruime assortiment hebben wij, bijna altijd, de kleur die je zoekt.

Er staat bij ons altijd een expert voor je klaar om een kleuradvies te geven of een uitgebreide blik in ons aanbod.

Kosten voor woning verven of spuiten

Er zit een duidelijk kosten verschil in het uitvoeren van spuitwerk of schilderwerk. Wij leveren niet alleen maatwerk in huis maar ook op de offerte. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie en een accurate prijsinschatting van je schilder of spuitwerk.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51

Wat onze klanten zeggen

Ons topteam staat voor u klaar

De kracht van Meubelspuiterij Midden Nederland zit in het team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vertrouwen blindelings op elkaar. Hierdoor werken we effectief en snel. We kunnen flexibel opereren zodat u geen zorgen hebt over de tijdige levering van uw order. Keukens spuiten en Keukenkastjes spuiten is onze specialiteit.